MISSIE

Wij passen een bedrijf in alle facetten aan (HR beleid, organisatie structuren, processen, systemen/tools, leiderschap en medewerkers), zodat het klaar is om de strategie om te zetten in waardecreatie.

WAARDEN

KLANTGERICHT

Wij focussen de reële behoefte, op dat wat sterker maakt. 

FOCUS OP RESULTAAT

Wij bepalen de financiële en de operationele baten en werken daar naartoe. 

INNOVATIEF

Wij omarmen marktgerichte vernieuwing en verbetering. 

SAMENWERKEN

Wij voeren de strategie uit de co-creatie en door kennisoverdracht. 

IN BALANS

Wij houden oog op de aanwezige draagkracht en veerkracht van de medewerkers. 

Veerle Theys

Veerle Theys

Zaakvoerder

VEERLE THEYS

Veerle is zaakvoerder van Paretus BVBA.

Veerle heeft meer dan 20 jaar ervaring als manager en als executive in internationale en nationale bedrijven (Accenture, KBC, Adecco, Borealis, SBB en Acerta). Zij heeft functionele en internationale ervaring in advisering, business unit management, personeel & organisatie, programma management en change management.

Haar specialisatie is strategie uitvoering door een organisatie meer veranderbekwaam te maken, het coördineren van veranderprojecten en het bijstellen van beleid op vlak van personeel en organisatie, zodat een organisatie zich continu kan aanpassen en waarde blijven creëren.

Veerle heeft een master in Bedrijfseconomie van de KU Leuven, een Master in Human Resources Management en een Master in Corporate Finance, beide van de Vlerick Business School. Zij werkt in 3 talen; Nederlands, Engels en Frans.

PETER FORCEVILLE

Peter heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van marktstrategieën voor B2B-bedrijven (Aleris, Helvoet Pharma, Taura, ..) in verschillende sectoren, steeds in een context van waardecreatie in een niche-markt. In de afgelopen jaren begeleidde hij ook Amerikaanse start-ups bij hun Europese go2market. 

Peter is gastdocent B2B-marketing aan de Universiteit Hasselt en aan het Open Borders MBA programma van de universiteiten van Hasselt, Luik en Aken, en is binnen België een autoriteit op vlak van prijsbeleid.

Zijn seminars en workshops zijn steeds geïllustreerd met veel praktijkvoorbeelden en werden reeds door deelnemers uit vele honderden bedrijven in binnen- en buitenland gevolgd. Peter Forceville is Handelsingenieur (KU Leuven, 1992) en werkt in 3 talen: Nederlands, Engels en Duits. 

Peter Forceville

Peter Forceville

Zaakvoerder

PARTNERS

De voorbije periode heeft Paretus beroep gedaan op partners met gespecialiseerde kennis in arbeidsrecht, burn-out preventie en financieel management.